Grafisch ontwerp voor maatschappelijk bewusten
<< Terug

Praatplaat
Hoogeveen.

Gemeente Hoogeveen is bezig om over te stappen op waterstofgas. Een nieuwe wijk gaat meteen voor de volle 100% over, bestaande wijken zullen eerst 20% bijmengen in het bestaande gasnetwerk. Deze plannen werden 3 april j.l. besproken met het ministerie van Economische Zaken & Klimaat en het ministerie van Binnenlandse Zaken.

Om constructief discussies te kunnen voeren, heeft Frisse Plannen een praatplaat ontworpen. De plaat wordt gebruikt om te laten zien wat de plannen zijn, een gesprek te voeren over wet- en regelgeving en te bespreken hoe het project het beste ingestoken kan worden.

REVIEW
‘Een uniek en toch ook complex project waar jezelf razend enthousiast over ben is nog niet zo makkelijk uit te leggen aan alle verschillende stakeholders, laat staan ook hun inbreng erin mee te nemen. Met de ervaring en kunde van Carli hebben we gelukkig in een aantal weken een prachtige praatplaat weten te creëren waarmee we het gesprek aan konden gaan. Het magneetbord stelt ons nu in staat om mensen stap voor stap mee te nemen in de opbouw van het project en bovenal ieders input erin kwijt te kunnen. Het werkt laagdrempelig, doeltreffend en ziet er gewoon ontzettend gaaf uit! Ons bord werkt letterlijk als een magneet voor omstanders.’ Bastiaan Meijer van N-TRA 

Opdrachtgevers:
Gemeente Hoogeveen, N-TRA en NAM

Zie meer ontwerpen >>

GERELATEERDE ARTIKELEN.

Hoe het toch komt dat je mensen niet kunt overtuigen met feiten en cijfers

5 redenen waarom je plannen het best visueel kunt maken

Hoe een praatplaat helpt om plannen vooruit te krijgen.


info@frisseplannen.nl Bel: 06 47 218 000

Grafisch ontwerp voor maatschappelijk bewusten

Onderdeel van Carli-d. KVK 30218894.


Algemene Voorwaarden - AVG-Privacy Statement